Ndërlidhjet

SHUNEH – JORDANI


Shtetet e Bashkuara kanë propozuar një zonë të tregtisë së lirë në Lindjen e Mesme në Forumin Ekonomik Botëror që po zhvillohet në Jordani.
"Nisma e presidentit amerikan është hartuar për të ndihmuar vendet, duke u varur në shkallën e zhvillimit të tyre, dhe përfshirjen në sistemin e tregtisë. Si hap i parë do jetë ndihma për vendet e rajonit që të anëtarësohen në Organizatën Botërore të Tregtisë", ka deklaruar me këtë rast Robert Zoellick, përfaqësuesi amerikan për cështjet e tregtisë.
XS
SM
MD
LG