Ndërlidhjet

BAGDAT


Joseph Biden, një nga senatorët drejtues në Kongresin amerikan, po viziton Irakun.
Ai ka thënë se rindërtimi i Irakut do kërkojë qindra milionë dollarë dhe se presidenti Bush duhet të bëjë publike për amerikanët koston e angazhimit amerikan në Irak.
"Edhe unë mendoj senuk mund të llogaritet në të ardhurat nga industria e naftës për rindërtimin e Irakut. Kjo industri është në vështirësi. Nuk besoj se këto të ardhura janë të mjaftueshme për të përmbushur nevojat financiare që ka populli irakian për momentin", tha senatori Biden në Bagdat.
XS
SM
MD
LG