Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


OKB-ja ka kërkuar 260 milionë dollarë fonde të nevojshme për të plotësuar nevojat humanitare në Irak për pjesën e mbetur të këtij viti.
Koordinatori i kësaj organizate për cështje humanitare në Irak, Ramiro Lopez da Silva, ka deklaruar:
"Bastisjet dhe grabitjet e sërishme të infrastrukturës së rehabilituar po krijojnë shumë frustracion në mesin e popullsisë dhe grupeve humanitare. Kufizimi në lëvizje i ekipit të OKB-së ndikon negativisht në punën e organizatës."
XS
SM
MD
LG