Ndërlidhjet

ATHINË


Në anijen equajtuar "Baltic Sky", autoritetet greke kanë kapur 680 ton dinamit.
Mësohet se në gjashtë javët e fundit anija kishte bërë lëvizje të dyshmita në Mesdhe, përfshirë ndalesa në Shqipëri, Tunizi dhe Turqi.
Besohet se anija kishte si vendmbërritje Sudanin, ndërsa personeli i saj përbëhej nga pesë ukrainas dhe dy azerbaxhianë.
Ka qenë NATO-ja, e cila ka njoftuar Greqinë për anijen e dyshimtë.
XS
SM
MD
LG