Ndërlidhjet

MOSKË


Ish udhëheqës të botës, të mbledhur në kryeqytetin e Rusisë, kanë kërkuar nga udhëheqësit fetarë të të gjitha besimeve të largojnë fanatizmin në mesin e besimtarëve të tyre.
Deklarata është bërë nga Këshilli i Ndërveprimit, i cili përfshin në vetvete 30 ish presidentë dhe ish kryetarë qeverishë.
XS
SM
MD
LG