Ndërlidhjet

UASHINGTON


Dhoma e përfaqësuesve në Kongresin amerikan ka miratuar rezolutën 209, e cila përshëndet nënshkrimin e Kartës së Adriatikut nga Shqipëria, Maqedonia, Kroacia dhe Shtetet e bashkuara dhe ka kërkuar anëtarësimin e tyre në NATO "sa më shpejt që ato të demonstrojnë se janë të afta të marrin përgjegjësitë e anëtarësisë.
Njëherësh rezoluta kërkon dhe nga Bashkimi Evropian t'i pranojë këto vende në mundësinë më të afërt.
XS
SM
MD
LG