Ndërlidhjet

ATHINË


Vendet kandidate për t'u anëtarësuar në Bashkimin Evropian kanë mbështetur linjën e Brukselit zyrtar lidhur me Gjykatën Ndërkombëtare të krimeve, që ka filluar aktivitetin në korrik të vitit të shkuar.
Kështu ka deklaruar Greqia, e cila ka presidencën e rradhës të Bashkimit Evropian.
BE dhe Shtetet e Bashkuara kanë mosmarrëveshje lidhur me këtë gjykatë.
XS
SM
MD
LG