Ndërlidhjet

VIENË


Dallimet ndërmjet Shteteve të Bashkuara dhe Evropës nuk e kanë dëmtuar bashkëpunimin në luftën kundër terrorizmit, tha Cofer Black, koordinator i departamentit të shtetit për luftimin e terrorizmit.
Në konferencën ndërkombëtare të sigurisë, të organizuar nga OSBE-ja, Black tha se mbi gjysma e udhëheqësve të rrjetit terrorist Al-Kaida janë arrestuar apo në ndonjë mënyrë tjetër janë pamundësuar.
XS
SM
MD
LG