Ndërlidhjet

LONDËR


Këshilltarja e presidentit amerikan për siguri kombëtare Condoleezza Rice sot në Intitutin ndërkombëtar për studime strategjike foli edhe lidhur me situatën në Lindjen e Mesme.
Me këtë rast ajo tha:
- Kjo nuk mund të zgjidhet nga izraelitët dhe palestinezët në mënyrë të izoluar. Atyre, poashtu, u duhet ndihma e fqinjëve të tyre, - tha Condoleezza Rice.XS
SM
MD
LG