Ndërlidhjet

BEJRUT


I dërguari i Kombeve të Bashkuara në Lindjen e Mesme tha se Libani dhe Siria ndoshta do të mund të përfshiheshin në planin për një paqe gjithëpërfshirëse në Lindjen e Mesme.
Terje Roed-Larsen tha se i kishte siguruar udhëheqësit e Libanit se Kombet e Bashkuara, Shtetet e Bashkuara, Rusia dhe Bashkimi Evropian kanë për qëllim që Libani dhe Siria të përfshihen në procesin.
XS
SM
MD
LG