Ndërlidhjet

BEOGRAD


Partia Demokratike e Serbisë vlerëson se thirrja e liderëve shqiptarë të Kosovës drejtuar serbëve që të kthehen në shtëpit e tyre, pa garancione për sigurinë e tyre, paraqet siç thuhet, '' kulmin e cinizmit dhe një truk të tejdukshëm politik''.
Ndërkaq, një nga liderët e serbëve të Kosovës, Rada Trajkoviq ka vlerësuar se ajo ftesë, në fakt nuk u ishte drejtuar serbëve, por bashkësisë ndërkombëtare me qëllim që autoritet e Prishtinës t'i sigurojnë vetëvetes sa më shumë përfitime në bisedimet e ardhëshme me Beogradin.
XS
SM
MD
LG