Ndërlidhjet

PODGORICË


Ministri i Jashtëm malazez, Dragisha Burzan vlerlëson se Mali i Zi mundet pavarësisht të nënshkruaj marrëveshje me Shtetet e Bashkuara për mosdorëzim të qytetarëve amerikanë në Gjykatën e përherëshme penale ndërkombëtare.
Burzan ka thënë se do të ishte ''normale'' që këte marrëveshje t'a nënshkruanin Serbia dhe Mali i Zi si bashkësi, por ka theksuar se nëse nuk ka pajtueshmëri Mali i Zi mund ta bëjë këte edhe vetë.
XS
SM
MD
LG