Ndërlidhjet

BAGDAD


Një stacion televiziv në gjuhën arabe ka emituar një kasetë që thuhet se është nga Saddam Hussein, në të cilën folësi thotë se Këshilli qeveritar irakian është ''shërbëtor i të huajve e jo në shërbim të popullit'' dhe nxit irakianët të dëbojnë forcat okupuese.
'' Armiku dëshiron të gjunjëzojë Irakun kurse zgjidhja e vetme është të rezistohet okupimi nëpëmjet xhihadit për t'i shkaktuar humbje dhe të dëbohet armiku nga Iraku'', thotë zëri që i atribohet përesidentit të përmbysur irakian.
XS
SM
MD
LG