Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i deritashëmi Zyrës së Shteteve të Bashkuara në Prishtinë, Reno Harnish para se të largohet nga Kosova ka përshëndetur rezultatet e valës së parë të privatizimit të ndërmarjeve në pronësi shoqërore duke theksuar se përbëjnë hap të rëndësishëm drejtë hapjes së ekonomisë së Kosovë ndaj investimeve.
''Jamë veçanërisht i kënaqur që rrethi i parë i tendereve ka tërhequr investues potencialë nga pesë shtete dhe nga vetë Kosova'', ka thënë Harnish.
Ai e ka nxitur Agjencinë e Mirëbesimit dhe Qeverinë e Kosovës të vazhdojnë lëvizjen përpara të privatizimit.
XS
SM
MD
LG