Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ali Sadriu, ministër i Ekonomisë dhe Financave në qeverinë e Kosovës tha sot se ministria të cilën ai drejton ende nuk funksionon si duhet, duke aluduar në mosbartjen e kompetencave nga ndërkombëtarët tek vendorët. “Etapat e transferimit të kompetencave është dashur të ndodhin kaherë, por UNMIK-u pa ndonjë arsyetim ka stagnuar tërë këtë proces”, tha ministri Sadriu pas takimit me shefin e Zyrës Belge në Prishtinë.
XS
SM
MD
LG