Ndërlidhjet

UASHINGTON


Banka Botërore kërkoi nga liderët e Azisë Qendrore dhe Evropës Lindore të bëjnë më shumë për t'ju shmangur epidemisë së mundshme katastrofike të AIDS-it.
Në raportin e djeshëm të Bankës Botërore thuhet se ish vendet komuniste e kanë shkallën më të shpejtë të rritjes së numrit të viktimave nga AIDS-i.
XS
SM
MD
LG