Ndërlidhjet

LOS ANGJELES


Koha me lagështi në Kaliforninë jugore ishte një ndryshim i mirëseardhur karshi kohës së nxehtë dhe erërave të forta. Megjithatë, rreziku nga zjarri ende është i pranishëm. Nisur nga kjo sot zjarrëfikësit ishin angazhuar për të krijuar një avantazh ndaj stuhisë së zjarrit, që deri tash ka shkaktuar vdekjen e 22 personave dhe ka detyruar afro 100 mijë njerëz që të largohen nga shtëpitë e tyre.
XS
SM
MD
LG