Ndërlidhjet

BEOGRAD


Nuk befason vendimi i senatit amerikan për kushtëzimin e ndihmës financiare Serbisë me bashkëpunimin me Tribunalin e Hagës, tha ministri serb i ekonomisë Goran Pitiq.
Senati e ka miratuar propozim ligjin sipas të cilit ndihma financiare për unionin Serbi – Mali i Zi kushtëzohet me bashkëpunimin me Tribualin e Hagës dhe me arrestimin e të akuzuarve për krime të luftës.
XS
SM
MD
LG