Ndërlidhjet

HAGË


Ka filluar gjatë ditës në Gjykatën e Hagës procesi gjyqësor kundër gjeneralit në pension, Enver Haxhihasanovic dhe kolonelit Amir Kubura, nën akuzat se nuk kanë parandaluar vrasjen e serbëvë apo kroatëve nga ana e personave që i kanë pasur nën komandë gjatë luftërave të viteve '90.
Këta janë ushtarakët më të lartë boshnjakë që po gjykohen në Hagë.
XS
SM
MD
LG