Ndërlidhjet

ANKARA


Nënsekretari amerikan i shtetit Marc Grossman tha se Shtetet e Bashkuara duan të vazhdojnë shfrytëzimin e bazës ajrore Inxhirlik, përkundër përmbysjes së ish liderit irakien Saddam Hussein në Irakun fqinj.
"Baza Inxhirlik është bazë turke. Ne kishim marrëveshje me Turqinë për shfrytëzimin e saj, dhe do të donim që kjo të vazhdojë. Marrëveshjet e tilla janë të mira për Turqinë dhe Shtetet e Bashkuara", tha Grossman.
XS
SM
MD
LG