Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Georege Bush përfundoi turneun në Amerikën Latine dhe premtoi një ndihmë prej 10 miliardë dollarë në mbështetje të reformave politike, ekonomike dhe sociale dhe forcimin e marrdhënieve tregëtare.
George Bush vizitoi Meksikën, Perunë dhe Salvadorin dhe deklaroi se është në interesin më të mirë të Amerikës që të ketë një Amerikë Latine “prosperuese dhe paqësore”.
XS
SM
MD
LG