Ndërlidhjet

ASHGABAD


Sekeretari i përgjithshëm Kofi Annan tha gjatë vizitës Turkmenistanit se Kombet e Bashkuara do të organizojnë një varg konferencash në Azinë Qendrore për të shqyrtuar problemet kryesore rajonale- terrorizmin dhe kontrabandën me drogë.
XS
SM
MD
LG