Ndërlidhjet

MOSKË


Ministri i jashtëm rus, Igor Ivanov ka bërë të ditur se Moska i ka ofruar autoriteteve daneze prova të mjaftueshme, sipas të cilave dëshmohet lidhja mes zyrtarit të lartë cecen, Ahmed Zakajev, dhe aktiviteteve terroriste gjatë viteve të fundit. Zakajev është arrestuar në Kopenhagë, ndërsa merrte pjesë në takimin e Kongresit botëror cecen.
XS
SM
MD
LG