Ndërlidhjet

PRAGË


Policia çeke thotë se ka zbuluar një komplot për ndërprerjen e rrymës në qendrën e Kongreseve në Pragë- gjatë mbajtjes së samitit të NATO-s javën e ardhëshme si dhe në metron e Pragës, që e kanë farkuar të paktën pesë njerës të cilët i përshkruan si “ekstremistë” nga çekia.
Ndërkaq, Sentati i Republikës Çeke ka miratuar vendimin që lejon avionët ushtarak të Shteteve të Bashkuara të ndihmojnë për ruajtjen e Pragës gjatë samitit të NATO-s në 21 dhe 22 nëntor, në të cilin do të vendoset për pranimin e nja 7 vendeve në Aleancë.
XS
SM
MD
LG