Ndërlidhjet

SHKUP


UNMIK-u nuk ka mandat të përfshihet në shënimin e vijës kufitare midis Maqedonisë dhe Jugosllavisë në pjesën me Kosovën, ka thënë kryeadministratori Michael Steiner pas takimeve me zyrtarët e lartë të Maqedonisë.
Steiner e ka ripërsëritur qëndrimin se e mbështet marrëveshjen midis Shkupit dhe Beogradit për kufirin.
XS
SM
MD
LG