Ndërlidhjet

SHKUP


Në mbledhjen e sotme të parlamentit të Maqedonisë ka marrë pjesë për herë të parë si deputet edhe Ali Ahmeti dhe ka theksuar “vendosmërinë e tij dhe partisë që drejton për ndërtimin e paqës dhe stabilitetit në Maqedoni”.
“Egziston ndjenja e besimit të përbashkët midis njerëzve që morën përgjegjësinë të udhëheqin vendin”, ka thënë kryetari i BDI-së, ish lideri UÇK-së, i shoqëruar deri tek portat e Parlamentit nga truproje dhe mjaft policë.
“Kjo është e paparanueshme dhe poshtëruese për vendin dhe demokracinë”, ka komentuar ish ministri i Brendëshëm, Lube Boshkovski.
XS
SM
MD
LG