Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Udhëheqësit e Kosovës duhet të përfshihen më shumë në ndërtimin e vendit, ka deklaruar para Këshillit të Sigurimit, Ole Peter Kolbi, amabasadori norvegjez, lidhur me misionin faktmbledhës të fundjavës së kaluar në Kosovë. Sipas tij është bërë përparim i dukshëm, por përfshirja e vendorëve ka qenë në nivel më të ulët se sa pritej.
Megjithatë është e domosdoshme që bashkësia ndërkombëtare të mbetet e përfshirë në Kosovë dhe në të ardhmen, nënvizoi Kolbi.
XS
SM
MD
LG