Ndërlidhjet

BEOGRAD


Grupe agresive demostruesish kanë penguar mbrëmë në Beograd mbajtjen e meshës anglikane të Kërshëndellave. Demsotrueseit kanë penguar zyrtarin e lartë fetar britanik, diplomatë dhe vetë ambasadorin Charls Kraford që të hyjnë në Patrikanën e Kishës pravosllave serbe.
Zyrtari i lartë jugosllav, Dragoljub Miqunoviq në letrën drejtuar ambasadorit britanik ka shfaqur bindjen se shfaqja e mbrëmëshme e jo-tolerancës fetare do të dënohet ashpër në opinionin e brendëshëm politik.
XS
SM
MD
LG