Ndërlidhjet

MOSKË


Që nga fillimi i tetorit, në Moskë kanë vdekur nga të ftohtit 202 njerës, kryesisht të pastrehë dhe të dehur, njoftojnë autoritetet e shërbimeve emergjente siptalore.
Vetëm gjatë harkut të fundit kohor, kur temperaturat silleshin minus 20 gradë celsius, kanë ngrirë 4 njerës, kurse 60 janë shtrirë në spitale të mërdhirë.
XS
SM
MD
LG