Ndërlidhjet

KAIRO


Arqeologët kanë zbuluar në Egjipt katër varreza faraonësh të para 4000 viteve, të zbukuruara me vizatime religjioze dhe me portretin e të dergjurve në dyert e tyre.
Varresat janë zbuluar nga arqeologët spanjollë, 100 kilometra në jug të Kairos.
XS
SM
MD
LG