Ndërlidhjet

SHKUP


Policia e Maqedonisë gjatë kësaj fund-jave ka bastisur disa klube nate në Shkup, Ohër dhe Strugë dhe ka arrestuar rreth 25 njersë, në kuadër të akisonit për goditjen e rrjeteve të kontrabandës me njerës.
Në mesin e të arrestuarve gjenden edhe 20 vajza nga Rumania, Rusia, Ukraina, Moldavia dhe Jugosllavia.
Policia ka ndërmarrë hetime nëse ato femra ishin të shtrënguara për prostitucion.
XS
SM
MD
LG