Ndërlidhjet

QYTETI I GAZËS


Autoriteti më i lartë fetar në territortet palestineze, Këshilli i Fatvasë, thotë në një komunikatë se klonimi i njeriut është “apsolutisht i ndaluar”, kurse mundë të pranohet klonimi i kafshëve dhe bimëve, por vetëm për mirëqenien e njerëzimit.
XS
SM
MD
LG