Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i misionit të OSBE-së, Paskal Fieschi ka thënë se është e nevojëshme pjesëmarrja aktive e të gjithë njerëzve në Kosovë dhe liderëve të tyre të zgjedhur që të përfundohet puna e ndërtimit të demokracisë atje.
Ai ka theksuar në mesazhin e tij se detyra kryesore e e organizatës së tij vitin e ardhëshëm do të jetë aftësimi i zyrtarëve vendorë që të marrin më shumë kontroll mbi institucionet që tani drejtohen nga ndërkombëtarët.
Fieschi gjithashtu ka bërë thirrje për pajtim midis shqiptarëve dhe serbëve në Kosovë.
XS
SM
MD
LG