Ndërlidhjet

SHKUP


Kryeministri i Maqedonisë, Branko Cërvenkovski ka pralajmëruar luftë të pakompromis me krimin e organizuar dhe korrupsionin , duke thënë se në kete luftë nuk do të ketë të kursyer, qofshin ata në krye apo në fund të kierarkisë së pushtetit.
Në një intervistë për mediat e Shkupit, Cërvenkovski ka përsëritur gatishmërinë e qeverisë që të zbatojë Marrëveshjen paqësore të Ohrit.
XS
SM
MD
LG