Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Prishtinë në ora 17, në selinë e Këshillit për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Njeriut, ka filluar protesta e nënave të personave të zhdukur, të cilat Natën e Vitit të Ri kanë vendosur ta kalojnë nën qiellin e hapur. Kjo protestë, e cila përfundon më 1 janr në orën 10, është organizar në kërkim të të një angazhimi maksimal dhe transparent nga institucionet vendore dhe ato ndërkombëtare në zbardhjen e fatit të më shumë se 3 mijë personave, të cilët që nga përfundimi i luftës në Kosovë llogariten si të zhdukur.
XS
SM
MD
LG