Ndërlidhjet

PRAGË


Siguria është forcuar në shkallën më të lartë në të gjithë botën, me rastin e festimeve për Vitin e Ri.
Në Rusi 250 mijë policë do të patrullojnë për të parandaluar dhunën në rrugë. Edhe policia franceze ka lajmëruar një numër të shtuar të forcave të rendit, vecanërisht në vendet ku do të ketë grumbullime njerëzish si kulla Eifel, stacioni i trenit dhe aeroportet.
Ndërsa në Indonezi 200 mijë policë do të marrin përsipër rregullin në kryeqytetin Xhakartë.
Megjithatë njoftohet për një bombë të shpërthyer gjatë festimeve në një qytet në jug të Filipineve. Për pasojë kanë humbur jetën së paku 4 vetë.
XS
SM
MD
LG