Ndërlidhjet

SARAJEVË


Sot është dita e fundit e misionit të policisë ndërkombëtare të Kombeve të Bashkuara në Bosnjë –Hercegovinë.
Prej 1 janarit, të mërkurën, misionin do ta marrë Bashkimi Evropian. Ky do të jetë misioni i parë i mbrojtjes dhe sigurisë që do të udhëhiqet vetëm nga BE-ja.
500 forcat e Bashkimit do të përfshijnë oficerë të policisë dhe nga vendet e tjera, si Rusia.
XS
SM
MD
LG