Ndërlidhjet

Maqedonia dhe Mali i Zi nuk nguten me njohjen


Presidentët e Maqedonisë dhe Malit të Zi kanë refuzuar të saktësojnë kohën kur vendet e tyre do ta njohin pavarësinë e Kosovës. "Republika e Maqedonisë do të vendos pwr kohën të cilën ne e gjykojmë se është e përshtatshme për interesat tona" ka thënë presidenti i Maqedonisë, Branko Cervenkovski gjatë një vizite në selinë e Bashkimi Evropian.
Ndërkaq homologu i tij malazias, Filip Vujanoviç, ka pohuar se vendi i tij nuk sheh ndonjë arsye për t'u nxituar me këtë vendim.
XS
SM
MD
LG