Ndërlidhjet

"ORA" mban sot Kongresin e jashtëzakonshëm


Sot në Prishtinë zhvillon punimet Kongresi i jashtëzakonshëm i Partisë Reformiste ORA. Kongresi ka për qëllim zgjedhjen e udhëheqësisë se re të partisë ORA, pas dorëheqjes se kryetarit Veton Surroi.

Kongresi do të shqyrtoj edhe propozim ndryshimet statutare dhe vizionin e ri të partisë.
XS
SM
MD
LG