Ndërlidhjet

Bush: Ekonomia jonë do të prosperojë


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush tha se është e qartë se ekonomia amerikane ka rënë mirëpo perspektiva afatgjate e saj është e mirë.

Bush tha se së fundi ka miratuar paketën stimuluese financiare e cila do ta fuqizojë ekonominë gjatë muajve të ardhshëm.

"Mesazhi im për popullin amerikan është: E di se është një kohë e vështirë për ekonominë tonë, por ne e kemi njohur problemin me herët dhe parandaluam me një nxitje financiare. Ne do të fillojmë të shohim ndikimin muajt e ardhshëm, dhe në planin afatgjatë, me mund të kemi besim se ekonomia do të prosperojë" tha presidenti Bush.

Komentet e tij u bënë pasi u publikuan raportet se punëdhënësit amerikan kanë shkurtuar 63 mije vende punë gjatë muajit të fundit, që shënon një numër më të madhin gjatë 5 viteve të kaluara.
XS
SM
MD
LG