Ndërlidhjet

Mitrovicë: Janë plagosur tre policë dhe dy pjesëtarë të KFOR-it


Tre policë të Kombeve të Bashkuara dhe dy pjesëtarë të KFOR-it janë plagosur nga një shpërthim derisa ata depërtuan në ndërtesën e gjykatës në veri të Mitrovicës, e cila para tri ditësh ishte okupuar nga serbët, ka njoftuar policia.

"Supozoj se një granatë dore është aktzivizuar në oborrin e ndërtesës", tha zëdhënësi i policisë së Kosovës, Besim Hoti.

Forcat e policisë së UNMIK-ut dhe pjesëtarë të KFOR-it, sot e rimorën kontrollin ndaj gjykatës në veri të Mitrovicës.
XS
SM
MD
LG