Ndërlidhjet

Franca kundërshton hyrjen e Gjeorgjisë dhe Ukrainës në NATO


Kryeministri francez Francois Fillon ka deklaruar se Franca nuk do të mbështes ftesën për hyrjen e Gjeorgjisë dhe Ukrahinës në NATO. Ai tha se Franca kundërshton anëtrësimin e dyja vendeve sepse beson se "kjo nuk është përgjigje e duhur e balancave të fuqive në Evropë dhe midis Evropës dhe Rusisë".
XS
SM
MD
LG