Ndërlidhjet

Busek: Kosova në BE përmes bashkëpunimit rajonal


Kordinatori i Paktit të Stabilitetit për Evropën Juglindore Erhard Busek tha sot në Prishtinë që Kosova përmes Këshillit për bashkëpunim rajonal të përparojë kah Bashkimi Evropian.

Pas takimit me kryeministrin e Kosovës Hashim Thaçi ai tha se në forumin ekonomik të Këshillit për bashkëpuniin rajonal të Evropës Juglindore ai do të angazhiohet për investime në Kosovës,.

"Qëllimi ynë është të realizojmë bashkëpunimin rajonal dhe ta përgatisim rajonin për hyrje në BE dhe NATO" tha Busek.
XS
SM
MD
LG