Ndërlidhjet

Flaka olimpike mbërrin në Afrikë


Flaka olimpike ka mbërritur në Afrikë me ndalesën e vetme në Tanzani.

Flaka olimpike në Evropë dhe në Shtetet e Bashkuara është pasuar me protesta për shkak të shkallës së ulët të respektimit të të drejtave të njeriut nga ana e Pekinit.
XS
SM
MD
LG