Ndërlidhjet

Papa: SHBA-të janë vend i shpresës


Papa Benedikti i XVI gjatë një meshe të hapur sot në Uashington tha se Shtetet e Bashkuara janë vend i shpresës.

Papa gjithashtu ngriti edhe çështjen e abuzimit seksual të fëmijëve.

"Perpjekje të mëdha tashmë janë bërë për tu marrë sinqerisht dhe ferr me këtë situatë tragjike dhe për tu siguruar se fëmijët që Zoti i don aq shumë, dhe që janë thesari ynë, të mund të rriten në një ambient të sigurtë. Këto përpjekje duhet të vazhdojnë" tha Papa Benedikti i XVI.
XS
SM
MD
LG