Ndërlidhjet

Fillojnë hetimet për ngjarjet e 17 marsit


Grupi special i hetuesve të Kombeve të Bashkuara për ngjarjet e 17 marsit të këtij viti në veri të Kosovës, do të fillojë sot punën.

Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara emëroi grupin katëranëtarësh që do të udhëheqin hetimet për serinë e ngjarjeve që ndodhën pasi Policia e UNMIK-ut ndërhyri në ndërtesën e Gjykatës në veri të Mitrovicës dhe arrestoi protestuesit, të cilët për disa ditë qëndronin brenda objektit.
XS
SM
MD
LG