Ndërlidhjet

Londër: Po – trupave shtesë në Kosovë


Qeveria britanike tha se do t'i përgjigjet menjëherë kërkesës së KFOR-it për ushtarë shtesë në Kosovë.

Ministri i forcave të armatosura, Bob Ainsworth tha se Britania ka plane paraprake që e lejojnë të dërgojë trupa shtesë në Kosovë megjithë pjesëmarrjen e ndjeshme në Irak dhe Afganistan.

Trupat britanike shtesë do jenë përgjegjëse për ruajtjen e rendit në Kosovë.
XS
SM
MD
LG