Ndërlidhjet

Ruecker: Zgjedhjet serbe në Kosovë - të papranueshme


Shefi i UNMIK-ut, Joachim Ruecker, deklaroi sot se mbajtja e zgjedhjeve lokale serbe në Kosovë, më 11 maj, është "e papranueshme" dhe se qëllim i mbajtjes së tyre është formimi "i strukturave paralele dhe ilegale të Serbisë".

Ruecker përsëriti se mbajtja e këtyre zgjedhjeve është në kundërshtim me Rezolutën 1244 të Kombeve të Bashkuara dhe se rezultati i tyre nuk është i vlefshëm.
XS
SM
MD
LG