Ndërlidhjet

Bon: Konferencë për ndryshimet klimatike


Rreth 200 ekspertë dhe delegatë nga më shumë se 160 vende filluan sot në Bon, diskutimet rreth ndryshimeve klimatike.

Konferenca dy javore e Bonit, është e dyta nga tetë sa planifikohet të mbahen, me qëllim arritjen e marrëveshjes globale për ndryshimet klimatike.

Nëse arrihet një marrëveshje e tillë ajo do hynte në fuqi pas vitit 2012, kohë kur i përfundon afati Marrëveshjes së Kiotos.

XS
SM
MD
LG