Ndërlidhjet

Papa kërkon solidaritet për imigrantët


Papa Benedict XVI kërkoi nga italianët që të tregojnë solidaritet me të varfërit dhe imigrantët.

"Gjatë viteve të fundit, gazetat dhe televizionet na kanë përcjell pamje të refugjatëve që vijnë në Brindizi nga Kroacia, Mali i Zi, Shqipëria dhe Maqedonia" u tha ai turmave të njerëzve gjatë udhëtimit të fundjavës në Brindizi.

Imigracioni ishte njëra ndër çështjet më të nxehta të fushatës për zgjedhjet e përgjithshme gjatë muajit prill, zgjedhje që u fituan nga konservativi Silvio Berlusconi.
XS
SM
MD
LG